Spiel 2024: De Opbrengst

Van 3 tot en met 6 oktober trok de hele bordspellenwereld weer naar het Duitse Essen voor ’s werelds grootste bordspellenbeurs: Spiel Essen. Deze beurs is al jaar en dag het grootste inkoopmoment voor de Roll The Dice collectie. Tijdens de beurs hebben we de website al steeds bijgewerkt zodat ook de thuisblijvers op de hoogte konden blijven van alle nieuwigheden. Maar hierbij de officiële lijst met nieuwe spellen voor de Roll The Dice collectie:

De buit op vrijdagavond

Het is weer een flinke lijst, maar we zijn nog niet klaar. Er zijn nog plannen en budget om een aantal titels online aan te schaffen die we op Spiel gemist hebben of die al uitverkocht waren.
Zoals altijd zijn de spellen toegevoegd aan de collectie op de website, en worden binnenkort ook fysiek toegevoegd aan de ’nieuw in de collectie’ plank. Om iedereen de kans te geven al dit moois te spelen, zijn de spellen tot het einde van het jaar nog niet uit te lenen. Een groot deel wordt ook weer meegenomen naar onze stand op het Spellenspektakel.

Uiteraard willen we al onze bevriende uitgevers hartelijk bedanken! Zonder hun ondersteuning door sommige spellen gratis of met korting weg te geven, had deze lijst nooit zo lang kunnen zijn!
En als laatste wil ik namens de bordspelcommissie iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd in de voorbereiding door op onze BGG Geeklist spellen toe te voegen.


Wil je zelf ook meedenken welke spellen voor Roll The Dice interessant kunnen zijn? Houd dan de aankondiging voor de 2025 lijst in de gaten (je mag ook niet-Spiel releases toevoegen!) of neem contact op via games@rollthedice.nl
Daarnaast zoeken we ook mensen die mee willen schrijven aan reviews.

Eén gedachte over “Spiel 2024: De Opbrengst”

  1. Indrukwekkende lijst met aanwinsten.
    Ik miste dit jaar wel een aankondiging (link) naar de RtD lijst voor Spiel 2024 op BGG waarin kon worden meegedacht. Heb dus geen input kunnen geven helaas.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.